Horoscop Sagetator

Zodiac Sagetator

Perioada: 22 noiembrie - 21 decembrie
Planeta guvernatoare: Jupiter
Trasaturi: semn de foc, mutabil masculin, muzical-artistic
Culori: albastru inchis, bleumarin, violet, purpuriu
Verbul caracteristic: "a intelege"
Fraza favorita: "Iti spun sincer!"

Imagine horoscop sagetator

TRASATURI SAGETATOR

Nativul Sagetator se caracterizeaza prin optimism si sete de viata.
Entuziasmul debordant il poarta spre aventura, filosofie sau religie. Simtul justitiar il determina sa actioneze intotdeauna in spiritul legii.
Avand ca simbol Centaurul, fiinta pe jumatate om si jumatate cal, reprezinta o natura duala. Partea umana a semnului inclina spre spiritualitate, simbolizand sageata aspiratiilor sale, iar cea animala il impinge spre petreceri, jocuri de noroc sau pariuri.
Apartenenta la un semn de foc ii confera Sagetatorului o personalitate puternica, iar mobilitatea sa il mentine in permanenta miscare.
Sagetatorul este plin de bucuria vietii, fiind in permanenta animat de idealuri marete. Se implica cu entuziasm si pasiune in toate problemele, in profesie, in studii si in tot ceea ce intreprinde, pentru a se perfectiona continuu sau pentru a atrage atentia si altora asupra a ceea ce face.

Trasaturi fizice caracteristice: dezvoltare accentuate a coapselor, picioare lungi, robustete, privire mucalita
Profesie specifica: legata de invatamant, publicitate, turism, sport, relatii internationale, limbi straine, filozofie, reprezentantii legiuitori ai statului.
Calitati: entuziast, vesel, spiritual, optimist, curajos, cinstit

ALTE ARTICOLE SAGETATOR

Horoscopul saptamanii Sagetator
Horoscopul lunii Sagetator
Compatibilitate Sagetator cu alte zodii
Ce schimbari il asteapta pe nativul Sagetator in noiembrie
Compatibilitatea semnului Sagetator

Alte articole

Compatibilitate femeia Berbec cu barbatul Leu
Ambele semne apartin elementului Foc: sunt luminoase si energice, se aprind repede dar ard la fel de repede.Dragoste Femeia Berbec, visand la cineva la fel de nobil ca ea insasi,...
Compatibilitate femeia Berbec cu barbatul Rac
Ea este stralucitoare si incapatanata, iar el este indecis si sentimental. Par a fi exact ceea ce ar avea nevoie unul pentru celalalt. Desigur, certurile nu pot fi evitate dar le vor sustine atat de...
Compatibilitate femeia Berbec cu barbatul Gemeni
Ea este foarte inflacarata, el este extrem de avantat. El o poate face sa arda si mai mult sau invers, poate sa-i stinga flacara. Ea, desigur, nu-l va arde dar, cu siguranta, va ramane in memoria lui...
Vezi mai multe articole >>