Horoscop Fecioara

Zodiac Fecioara

Perioada: 23 august - 22 septembrie
Planeta guvernatoare: Mercur
Trasaturi: semn de pamant, mutabil, feminin
Culori: alb, albastru deschis, violet, verde
Verbul caracteristic: "a analiza", "a critica"
Fraza favorita: "Permite-mi sa te contrazic!"

Imagine horoscop fecioara

TRASATURI FECIOARA

Nativul Fecioara se caracterizeaza prin neliniste.
Esenta mercuriana a semnului realizeaza o simbioza intre simtul material concret si simtul imaterial al inteligentei si abilitatii.
Bun executant, perfectionist, este cel mai potrivit subaltern. Au o puternica latura practica si simtul datoriei in sange.
Fecioara ne demonstreaza utilitatea obiectelor care ne inconjoara, invatandu-ne o serie de reguli clare si eficiente, astfel incat sa ne putem servi cu mai multa usurinta de acestea.
Semnul acesta confera totodata o perceptie a timpului, care impune o anumita cumpatare in folosirea cat mai minutioasa a fiecarui minut.
Fecioara este sensibila si delicata; are o fire melancolica bine mascata de o personalitate austera. La prima vedere este rece, practica si constiincioasa, afisand o profunda cunoastere de sine, dar aceasta este doar o aparenta, ea fiind o personalitate extrem de nelinistita, care isi are originea intr-o viata interioara complicata.

Trasaturi fizice caracteristice: fata cu trasaturi frumoase, regulate, desenate, perfecte, par bogat, stralucitor, privire patrunzatoare.
Profesie specifica: contabil, secretar, artizan, farmacist, trubadur
Calitati: analitic, fidel, practic, punctual, atent, harnic

ALTE ARTICOLE FECIOARA

Horoscopul saptamanii Fecioara
Horoscopul lunii Fecioara
Compatibilitate Fecioara cu alte zodii
Ce schimbari il asteapta pe nativul Fecioara in noiembrie
Compatibilitatea semnului Fecioara

Alte articole

Compatibilitate femeia Berbec cu barbatul Leu
Ambele semne apartin elementului Foc: sunt luminoase si energice, se aprind repede dar ard la fel de repede.Dragoste Femeia Berbec, visand la cineva la fel de nobil ca ea insasi,...
Compatibilitate femeia Berbec cu barbatul Rac
Ea este stralucitoare si incapatanata, iar el este indecis si sentimental. Par a fi exact ceea ce ar avea nevoie unul pentru celalalt. Desigur, certurile nu pot fi evitate dar le vor sustine atat de...
Compatibilitate femeia Berbec cu barbatul Gemeni
Ea este foarte inflacarata, el este extrem de avantat. El o poate face sa arda si mai mult sau invers, poate sa-i stinga flacara. Ea, desigur, nu-l va arde dar, cu siguranta, va ramane in memoria lui...
Vezi mai multe articole >>