Horoscop Fecioara

Zodiac Fecioara

Perioada: 23 august - 22 septembrie
Planeta guvernatoare: Mercur
Trasaturi: semn de pamant, mutabil, feminin
Culori: alb, albastru deschis, violet, verde
Verbul caracteristic: "a analiza", "a critica"
Fraza favorita: "Permite-mi sa te contrazic!"

Imagine horoscop fecioara

TRASATURI FECIOARA

Nativul Fecioara se caracterizeaza prin neliniste.
Esenta mercuriana a semnului realizeaza o simbioza intre simtul material concret si simtul imaterial al inteligentei si abilitatii.
Bun executant, perfectionist, este cel mai potrivit subaltern. Au o puternica latura practica si simtul datoriei in sange.
Fecioara ne demonstreaza utilitatea obiectelor care ne inconjoara, invatandu-ne o serie de reguli clare si eficiente, astfel incat sa ne putem servi cu mai multa usurinta de acestea.
Semnul acesta confera totodata o perceptie a timpului, care impune o anumita cumpatare in folosirea cat mai minutioasa a fiecarui minut.
Fecioara este sensibila si delicata; are o fire melancolica bine mascata de o personalitate austera. La prima vedere este rece, practica si constiincioasa, afisand o profunda cunoastere de sine, dar aceasta este doar o aparenta, ea fiind o personalitate extrem de nelinistita, care isi are originea intr-o viata interioara complicata.

Trasaturi fizice caracteristice: fata cu trasaturi frumoase, regulate, desenate, perfecte, par bogat, stralucitor, privire patrunzatoare.
Profesie specifica: contabil, secretar, artizan, farmacist, trubadur
Calitati: analitic, fidel, practic, punctual, atent, harnic

ALTE ARTICOLE FECIOARA

Horoscopul saptamanii Fecioara
Horoscopul lunii Fecioara
Compatibilitate Fecioara cu alte zodii
Ce schimbari il asteapta pe nativul Fecioara in noiembrie
Compatibilitatea semnului Fecioara

Alte articole

Compatibilitate femeia Berbec cu barbatul Taur
Femeia Berbec poate ramane stralucitoare si activa langa el, in timp ce barbatul Taur este lent dar persistent. Iar atunci cand presiunea lor externa isi atinge maximul, incepe batalia tacuta a doi...
Compatibilitate femeia Berbec cu b─ârbatul Berbec
In fond sunt aceleasi firi dar exista o singura diferenta: fiecare dintre ei isi joaca rolurile atat de viu, incat par complet diferiti.Dragoste Dragostea dintre ei apare spontan si urgent....
Horoscop 2020
BERBEC Pana la mijlocul lunii februarie, nativul Berbec va trebui sa fie atent la orice. Nu doar ca inceputul anului va fi deosebit de dificil dar si deciziile luate din mers si fara prea...
Vezi mai multe articole >>