Compatibilitate femeia Berbec cu barbatul Leu

Compatibilitate femeia Berbec cu barbatul Leu

Ambele semne apartin elementului Foc: sunt luminoase si energice, se aprind repede dar ard la fel de repede.


Dragoste
Femeia Berbec, visand la cineva la fel de nobil ca ea insasi, fara sa stie acest lucru, este atrasa de imaginea unui barbat Leu. Este elegant, aratos si gata sa realizeze atat cat este necesar. Nu este unul dintre cei care renunta repede, amandurora placandu-le acest joc. Nu se vor plictisi: atat femeia Berbec, cat si barbatul Leu sunt cufundati total in relatia lor, astfel incat nu observa pe nimeni in jur, decat obiectul iubirii lor. Principala problema a relatiei lor va fi gelozia: amandoi au un sentiment de proprietate teribil. Femeia Berbec va fi geloasa pe barbatul Leu, deoarece el este dependent de a se arata in societate. Ea va fi suparata uneori, iar el o va admira mereu. Daca el va tranti usa si va pleca cu mandrie, ea va alerga sa il prinda. Si il va prinde apoi il va scapa iar. Probabil ca si-ar putea petrece toata viata asa.


Sex
Un cuplu format din femeia Berbec si barbatul Leu vor face foarte mult sex si el va fi foarte, foarte pasional. Amandoi iubesc spontaneitatea si manifestarea naturala a emotiilor. Intelegerea reciproca va fi distractia lor preferata, ei pot petrece un numar incredibil de ore in pat. Singura problema cu care se pot confrunta este o lipsa periodica de idei noi pe care le pot pune in aplicare in pat. Dar, in general, sunt potriviti unul cu celalalt.


Familia si casatoria
Familia lor va fi similara cu cea din comediile italiene. Multe emotii, dar majoritatea putin constructive. Cu cat se cunosc mai mult, cu atat vor fi mai potrivnice certurile lor, iar la inceputul vietii de familie nu pot fi evitate confruntarile. Femeia Berbec va incerca fara succes sa domine, iar barbatul Leu va incerca sa-si calmeze sotia nervoasa. Despre viata lor in casatorie, va fi posibil sa se faca un scenariu de film. De fapt, amandoi se vor comporta ca si cum ar fi pe scena. Copiii lor vor fi entuziasmati de parintii lor dar, uneori, vor avea nevoie si de liniste, iar acest lucru este un lucru rar in casa unui cuplu format din femeia Berbec si barbatul Leu.


Prietenie
Daca vorbim despre prietenia dintre femeia Berbec si barbatul Leu, trebuie spus ca este foarte posibila. Sunt persoane foarte asemanatoare, au temperamente si perspective similare in viata. Impreuna, femeia Berbec si barbatul Leu se pot implica in sport, in multe domenii creative si pot purta conversatii pe orice subiect. Amandurora nu le place sa astepte, deci comunicarea lor va fi rapida, iar intalnirile vor fi scurte, dar intense. Amandoi adora drumetiile si orice fel de activitate fizica in aer liber.


Munca si afaceri
In munca, sunt doua persoane neobosite. Mai mult decat atat, barbatul Leu pare mai orientat in acest sens decat femeia Berbec. Nu sta prea mult pe ganduri cand vine vorba de lucru, ia decizii destul de repede. Un barbat Leu ar putea fi subordonatul femeii Berbec doar daca el actioneaza la o scara mai mica. Domenii precum relatiile publice, arta, mass-media sunt foarte potrivite pentru activitatea comuna a femeii Berbec si a barbatului Leu. Amandoi sunt concentrati pe statut si prestigiu, asa ca vor incerca cu adevarat sa lupte continuu pentru un loc superior in cariera. Poate chiar vor incepe sa concureze - le place competitia si se pot tachina unul pe celalalt, fapt ce ii face mai vii si mai activi.