Compatibilitate femeia Berbec cu barbatul Rac

Compatibilitate femeia Berbec cu barbatul Rac

Ea este stralucitoare si incapatanata, iar el este indecis si sentimental. Par a fi exact ceea ce ar avea nevoie unul pentru celalalt. Desigur, certurile nu pot fi evitate dar le vor sustine atat de dulce initial, incat ulterior se vor putea indragosti de aceste certuri.


Dragoste
Fara indoiala, reprezinta cuplul tipic in care barbatul este condus. Ea gestioneaza exteriorul relatiei: initiaza cunoasterea, cunoasterea continua si mai departe – face tot ceea ce isi doreste. Poate parea, desigur, ca barbatul Rac conduce dar, de fapt, nu e asa. Femeia Berbec devine mai puternica si mai activa intr-o astfel de alianta, pentru ca barbatul Rac ii cedeaza cu calm fraiele "guvernarii". Desigur, acesta poate fi considerat un fel de truc din partea lui: de fapt, barbatul Rac nu va permite tirania femeii, nu accepta lipsa de politete si prostia. Putem spune ca in aceste relatii, femeia Berbec indeplineste capriciile iubitului ei bland, fara sa stie acest lucru. I se pare ca ea este cea care il subordoneaza vointei ei.


Sex
Aceasta este probabil una dintre cele mai bune variante. Forta femeii din Berbec este combinata cu blandetea barbatului Rac - o combinatie magnifica de tandrete si pasiune. Datorita capacitatii barbatului Rac de a patrunde in adancul subconstientului (al sau si al celorlalti) dorintele femeii Berbec vor fi satisfacute. In ceea ce priveste sexul, cei doi se pot face reciproc cu adevarat fericiti, iar pentru aceasta vor avea nevoie de minimum de cuvinte.


Familia si casatoria

Bineinteles ca se pot casatori. Si exista cel putin doua motive pentru acest lucru: dorinta lui de stabilitate si previzibilitate si dorinta ei de a nu-i da drumul celui care ii este drag. Putem spune ca in aceasta familie barbatul Rac va dori sa locuiasca cu ea sub un singur acoperis, sa doarma impreuna, sa manance impreuna - sa faca totul impreuna. Ea vrea doar ca iubitul ei sa fie alaturi de ea - vrea sa-l "ocupe" total. Ea le spune tuturor: el este al meu. El spune: suntem o familie. Cu siguranta vor avea certuri - dar acesta va fi exact "condimentul" necesar pentru a pastra gustul relatiei. Femeia Berbec si barbatul Rac vor putea sa-si ofere reciproc ceva pe care nu l-ar fi primit niciodata daca ar fi fost singuri.


Prietenie
Este putin probabil sa izbuteasca o prietenie stransa, deoarece nu vor putea sa pastreze distanta unul de celalalt. Este vorba despre "totul sau nimic". Fie sunt cuplati, fie nu comunica deloc, pentru ca sunt prea atrasi unul de celalalt, astfel incat retinerea sentimentelor ar fi pur si simplu o prostie. Probabil, le va fi dificil sa comunice pe subiecte abstracte, deoarece prietenii ca femeia Berbec sau barbatul Rac doresc sa-si extinda rapid domeniul de comunicare.


Munca si afaceri
Un avantaj indubitabil al cooperarii dintre femeia Berbec si barbatul Rac poate fi considerat concentrarea ei asupra rezultatelor si dorinta lui de a pastra ceea ce exista deja. El va lucra in spate, ea va fi in prima linie. Femeia Berbec va atrage energie pentru succesele ulterioare ale barbatului Rac, iar el va fi alimentat de determinarea ei. Cateva minusuri care pot strica aceasta imagine de paradis va fi impulsivitatea ei. Cu toate acestea, daca va lua singura toate deciziile importante, nu vor fi probleme. El o va avertiza despre pericole si se vor completa reciproc.