Compatibilitate femeia Berbec cu barbatul Gemeni

Compatibilitate femeia Berbec cu barbatul Gemeni

Ea este foarte inflacarata, el este extrem de avantat. El o poate face sa arda si mai mult sau invers, poate sa-i stinga flacara. Ea, desigur, nu-l va arde dar, cu siguranta, va ramane in memoria lui mult timp.


Dragoste
Relatia dintre femeia Berbec si barbatul Gemeni nu poate fi numita ca fiind cea mai stransa sau sincera. Elementul ei de foc implica faptul ca ea se aprinde rapid si, de asemenea, se raceste la fel de repede, iar elementul de aer al barbatului indica faptul ca este putin cam aerian, cu capul in nori. Scurta durata a sentimentelor si emotiilor profunde este ceva ce ii caracterizeaza pe amandoi. Nu ca relatia lor nu ar fi serioasa, dar va exista intotdeauna un moment de profunzime incompleta. Probabil ca aceasta ar fi optiunea perfecta pentru un barbat Gemeni. Dar femeia Berbec va fi intotdeauna putin nemultumita de calitatea unei astfel de relatii. Oricat de repede se raceste, ea se reaprinde rapid si, in momentul acela, ar dori sa-l vada langa ea. Iar barbatul Gemeni este un adevarat Figaro. Cand ea vrea marturisiri pasionale, cel mai probabil el nu va fi in preajma. Aceasta este o relatie destul de complicata chiar si pentru o iubire neconventionala.


Sex
Sexul dintre o femeie Berbec si un barbat Gemeni poate deveni cu adevarat frumos si neobisnuit. Ea va aduce frumusete si pasiune, iar el se va asigura ca sexul nu este ceva banal. Se pot intalni pe neasteptate, iar acest lucru ii va putea satisface lui fanteziile si ei sclipirile bruste de dorinta. Se presupune ca cei doi se vor studia reciproc suficient de bine, pentru a-si oferi placerea necesara. Totusi, vor exista mereu elemente misterioase pentru ca barbatul Gemeni sa fie curios si interesat de fiecare data, pentru a studia aceasta femeie pasionala si controversata.


Familia si casatoria
Odata casatorita, femeia Berbec si barbatul Gemeni isi vor continua lupta pentru suprematie. Ea va apara dreptul la stapanirea deplina a lui, el va rezista puternic incercarilor ei de a-l conduce. El nu va considera casatoria ceva ce i-ar putea limita dorinta de libertate si schimbare. In general, in aceasta familie vor exista suficiente scantei, datorita ei si suficienta fantezie, datorita lui. Daca au copii, cu siguranta nu se vor plictisi. Femeia Berbec si barbatul Gemeni pot converge si diverge, lucrurile pot ajunge chiar si pana la divort, iar femeia Berbec, desigur, va face mereu eforturi pentru a pastra casnicia.


Prietenie
Prietenia celor doi va fi simpla si captivanta in acelasi timp. Ea ii va oferi emotii si un impuls de energie atunci cand el este aproape de cota zero, in timp ce el ii va oferi des prilejul ca ea sa se relaxeze. In plus, amandoi pot cauta pasiuni noi, unul pentru celalalt. Pe scurt, pot intruchipa chiar acea prietenie dintre un barbat si o femeie, care, asa cum se spune, nu exista.


Munca si afaceri
Proiectele lor comune pot avea mare succes din doua motive. In primul rand, el intelege perfect de ce au nevoie oamenii. Barbatul Gemeni are literalmente fler pentru oferte lucrative. El va putea veni cu ceva care va aduce profit si va fi popular. In al doilea rand, ea va putea incarca proiectul comun cu energie, putem spune ca proiectul va fi alimentat doar de ea, ca si cum ar fi un generator puternic. Singurul punct alarmant al uniunii lor de afaceri este faptul ca barbatul Gemeni este inclinat sa ascunda adevarul din interese personale, egoiste, iar femeia Berbec nu iarta minciunile. Ea este pentru o transparenta completa in toate privintele, chiar si in afaceri. Cu toate acestea, daca fiecare apreciaza calitatile celuilalt, afacerea lor promite sa fie destul de durabila.