Compatibilitate femeia Berbec cu barbatul Taur

Compatibilitate femeia Berbec cu barbatul Taur

Femeia Berbec poate ramane stralucitoare si activa langa el, in timp ce barbatul Taur este lent dar persistent. Iar atunci cand presiunea lor externa isi atinge maximul, incepe batalia tacuta a doi oameni incapatanati. Ulterior, se indragostesc unul de celalalt si lupta devine si mai interesanta.
Dragoste
Amandoi isi pot iubi partenerul ferm, usor si pentru totdeauna. Un barbat din Taur va fi atras de energia femeii Berbec, care lui ii lipseste uneori (sau pe care o ascunde de toata lumea si de multe ori chiar de el insusi), iar ea va gasi stabilitate in el, care ei ii lipseste atat de mult. Dar este suficient? La inceput se pare ca da. Dar treptat aceasta regularitate si chiar monotonie incepe sa o innebuneasca pe ea. El, la randul sau, este nervos de impulsivitatea ei (i se pare atat de ridicol sa consumi atat de multa energie degeaba). Ea ii impartaseste toate emotiile fara regret, iar el prefera sa fie calm. Se pare ca alte comentarii sunt de prisos.
Sex
In acest sens, totul este foarte pasional si, in acelasi timp, de inalta calitate. La prima vedere pare a fi optiunea perfecta a fiecaruia. Ea da emotii si pasiune, el este tehnic si ofera garantia ca niciunul dintre ei nu se va opri la jumatatea drumului. Ei ii place sa initieze, sa aprinda, de asemenea, el mentine flacara constanta destul de mult timp. Totul este bine cu ei, atat timp cat ea este inca pasionala si pana cand el nu se simte obosit...
Familia si casatoria
Desigur, se pot casatori foarte usor. Este dificil de spus cine va fi mai interesat de legalizarea formala a relatiilor dar cel mai probabil ea. Femeia Berbec vrea sa fie mereu si in toate prima si singura (in fond ca orice alta femeie dar mai ales ea), prin urmare isi va declara drepturile asupra barbatului Taur raspicat, clar si probabil destul de repede. Viata de familie nu va fi atat de simpla pe cat si-ar dori: diferenta de temperament se va face simtita foarte curand. Cu toate acestea, rabdarea fireasca a barbatului Taur poate elimina orice cearta. De dragul familiei, el nu poate sa-si exprime nemultumirea mult timp. Ceea ce nu se poate spune despre ea: pentru a intelege esenta conflictului, femeia Berbec are nevoie de momentul prezent, aici si acum. El ar trebui sa fie mai atent la reactiile ei, iar ea ar trebui sa fie putin mai retinuta.
Prietenie
Daca o femeie Berbec si un barbat Taur sunt doar prieteni, atunci cel mai probabil ea ii ofera sfaturi despre cum sa se comporte cu celelalte femei. In schimb, el o linisteste si ii corecteaza directia gandurilor, actiunilor si ideilor. Ea il invata sa fie relaxat emotional si sa aiba incredere in fortele proprii, iar el o invata sa fie mai putin impulsiva si sa gandeasca cu mintea, nu cu inima. Vor vorbi des la telefon si se vor lamenta din cand in cand cu astfel de apelative: "Ti-am spus!" sau "Stiam ca asa se va termina!" Desigur, niciunul nu se asculta reciproc. Ea tanjeste dupa stralucire, iar el vrea pace. Nu prea au nimic de impartit - prin urmare, prietenia femeii Berbec si a barbatului Taur poate dura foarte mult.
Munca si afaceri
Daca ea initiaza o afacere noua, el va calcula cate resurse sunt necesare. Sunt parteneri de afaceri ideali. Presiunea ei si dorinta lui de a face totul "in mod intelept" le vor permite sa reuseasca de cele mai multe ori. Dezavantajele unei astfel de aliante constau in faptul ca amandoi se pot agata prea mult de partea materiala a problemei si pot experimenta un deficit de idei, deloc necesar pentru a promova cauza. Atat femeia Berbec, cat si barbatul Taur se gandesc pe baza principiului "aici si acum", deci pot lua decizii gresite, deoarece nu pot anticipa modul in care evenimentele se vor dezvolta in continuare. Restul este o uniune destul de viabila a doi materialisti, dintre care unul (sau mai bine zis, una) este naiv sa creada ca celalalt nu poate fi atat de materialist.