Compatibilitate femeia Berbec cu bărbatul Berbec

Compatibilitate femeia Berbec cu bărbatul Berbec

In fond sunt aceleasi firi dar exista o singura diferenta: fiecare dintre ei isi joaca rolurile atat de viu, incat par complet diferiti.
Dragoste
Dragostea dintre ei apare spontan si urgent. Ambii sunt naturi inflamabile si flacara notorie a dragostei le arde adesea mintea complet. Amandurora. In general, dragostea dintre cei doi are multa pasiune si imprevizibilitate dar nu exista suficienta tandrete si aproape nicio stabilitate in acest sens, in ceea ce obisnuim noi sa consideram. Dar ea se petrece cat se poate de sincer: fara omisiuni si opinii ascunse.
Sex
Sexul dintre doi nativi Berbec este nebun, faptul este evident. Totul este pasiune, combinata cu perseverenta in atingerea obiectivelor trupesti. Ceea ce poate lipsi este atentia asupra dorintelor si sensibilitatii partenerului, deoarece Berbecul este obisnuit sa se simta bine doar el insusi. Dar pentru asta exista sexul, ceea ce nu inseamna prea multa ratiune, ci doar simti si faci. Iar Berbecul stie sa simta si sa o faca cel mai bine.
Familia si casatoria
Casatoria lor va fi foarte stralucitoare si de incredere. Totusi, daca doi Berbeci au decis ca vor sa fie impreuna pana la sfarsitul zilelor atunci, cel mai probabil, s-au cam entuziasmat cu acest termen. Nu este sigur ca nu li se va permite sa reziste o distanta atat de lunga dar pot renunta oricand, in momentul cand celalalt calca stramb. Intr-o casatorie intre cei doi, principalul lucru este ca niciunul sa nu faca promisiuni ce implica perspective indepartate.
Prietenie
Prietenia dintre doi Berbeci este fidela si stabila. Spre deosebire de relatiile de dragoste, prietenia le permite celor doi sa ramana calmi. Nu va exista acea pasiune si ardoare care interfereaza adesea in relatiile intime, care deseori ii pot arde. Doi Berbeci se vor intelege reciproc dintr-o privire, mai exact - dintr-o jumatate de gest. Cei doi prieteni Berbeci vor comanda pizza si vor bea bere, se vor distra din toata inima. Si atunci nu va conta care dintre ei este femeie si nici cine este barbat. Intalnirile amicale dintre doi Berbeci vor fi subite, de natura episodica - aceasta fiind o prietenie atat de impulsiva dar in acelasi timp benefica, de lunga durata.
Munca si afaceri
Amandoi nu se gandesc foarte mult, deciziile sunt luate mereu rapid - uneori prea repede. Poate ca treburile lor se vor rezolva destul de bine daca ambii Berbec vor cauta ajutor. Au nevoie de un al treilea - cineva mai grijuliu, mai meticulos. Femeia Berbec si barbatul Berbec nu vor sa astepte, ei isi doresc bani si progres. O astfel de concentrare excesiva asupra rezultatului poate juca o gluma cruda cu ei, deoarece in urmarirea obiectivelor mari, cei doi Berbeci vor fi epuizati, intrucat nu si-au pastrat deloc energia in calatoria de intoarcere. Plusul activitatii lor comune va fi o dorinta ireprosabila de dezvoltare, o eficienta ridicata, iar negativul va fi reprezentat de lipsa de diplomatie, de rezistenta si de atentie la detalii.