Horoscop 2020

Horoscop 2020

BERBEC
Pana la mijlocul lunii februarie, nativul Berbec va trebui sa fie atent la orice. Nu doar ca inceputul anului va fi deosebit de dificil dar si deciziile luate din mers si fara prea multe analize se vor dovedi adesea gresite. Va putea fi deranjat de eventualele schimbari, iar unii reprezentanti ai zodiei vor avea nevoie sa depuna toate eforturile pentru a mentine starea normala a lucrurilor. Pe masura ce primavara se va apropia, situatia se va schimba in bine. In luna martie va beneficia atat de coincidente de succes, cat si de idei noi, precum si de redobandirea increderii in sine. Acesta va fi momentul potrivit pentru a incepe o activitate complet noua dar numai daca va fi dispus sa actioneze imediat. Luna aprilie ii va aduce unele piedici, iar daca in acel moment va avea cea mai mica ezitare, atunci proiectul sau va fi sortit esecului. Daca a parcurs deja o parte semnificativa din drum, ii va fi oarecum mai usor sa depaseasca obstacolele.
O perioada dificila va incepe in iulie si va dura aproape pana la sfarsitul anului. Desigur, nu se poate spune ca totul va fi rau: vor exista si momente bune sau coincidente pe care le va putea folosi, precum si unele evenimente placute in familie. Relatiile cu prietenii si alte persoane apropiate vor deveni mai stranse si mai profunde. Acest lucru se va datora partial faptului ca va deveni mai deschis, de multe ori ii va pasa de bunastarea altcuiva mai mult decat de a sa. Septembrie ii va oferi sansa de a-si imbunatati semnificativ situatia financiara si de a incheia tranzactii profitabile. Acesta va fi un moment bun pentru achizitionarea de bunuri imobiliare, inclusiv in scopuri comerciale.
Decembrie il va multumi cu siguranta pe nativul Berbec. In aceasta luna, mediul sau se va putea schimba semnificativ. Vor aparea oameni noi, cu care va fi interesant si placut sa relationeze sau sa faca alte activitati comune. De asemenea, o dragoste noua sau inceputul unei relatii romantice nu va fi exclusa.


TAUR
Un an bun il asteapta pe nativul Taur. Prima jumatate a sa promite sa fie deosebit de favorabila si fara probleme deosebite. Adevarat, acest an va depinde de modul in care va actiona la inceputul lunii ianuarie. Va fi important sa nu isi piarda controlul si sa nu comita acte impulsive. Daca va esua in acest demers, ulterior va avea cateva saptamani neplacute si stresante. Pe de alta parte, va fi unul din semnele zodiacale ce vor avea sansa de a-si imbogati cunostintele si experienta, fapt ce ii va fi extrem de util in viitor.
In februarie, va fi deranjat de o oarecare stagnare in activitatea profesionala sau de incapacitatea de a reusi imediat. Unele proiecte pur si simplu nu vor putea fi puse in aplicare, indiferent cum si in ce fel va incerca. In primavara situatia se va schimba, iar in viata sa vor suna note complet noi datorita unui moment de inspiratie. Din martie pana in iunie va fi posibil sa aiba succes in multe activitati, inclusiv in cele care nu au fost amanate anterior. Schimbarile in bine vor fi tocmai acolo unde nu s-ar fi asteptat niciodata. In august va trebui sa fie mai atent, deoarece aceasta luna ii poate aduce probleme in toate domeniile vietii. Va fi posibil sa intampine dificultati grave ce vor putea fi depasite doar cu sprijinul celor dragi.
In octombrie, va fi important sa acorde atentie propriei sanatati, deoarece va exista pericolul suprasolicitarii. Va putea deveni complet epuizat si chiar bolnav daca nu va avea grija de organismul sau.
Noiembrie si decembrie se vor dovedi benefice. Va fi o perioada plina de surprize interesante, in care nativul Taur va culege roadele muncii depuse peste an. In acelasi timp, va avea sansa unor intalniri cu oameni care, in viitor, vor juca un rol important in viata sa.


GEMENI
Anul va incepe foarte controversat si inegal pentru nativul Gemeni. Evenimentele din ianuarie il vor face sa se gandeasca bine daca a ales calea potrivita sau daca a facut o greseala privind persoanele alese ca si colaboratori. Deseori va arata un temperament impulsiv, ce ii va permite observatii dure, chiar daca acestea vor putea putea jigni pe cineva. Februarie nu va fi cu mult mai bun – vor aparea dezacorduri, obstacole, numeroase dispute dar si clarificari ale relatiilor.
Ulterior, se va bucura de cateva luni calme; dificultatile fiind putin probabil sa apara pana in iunie. Primavara va fi perfecta pentru a-si face noi cunoscuti, pentru cautarea aliatilor si a oamenilor cu idei asemanatoare. Vor fi posibile noi relatii romantice, trezirea unor sentimentelor latente nefiind exclusa.
Vara il va face nervos. Aceasta va fi o perioada dificila pentru munca si studiu sau pentru rezolvarea problemelor profesionale. Exact acolo unde se va astepta sa obtina rapid rezultatul scontat, evenimentele nu se vor dezvolta in cel mai favorabil mod. Va fi posibil ca luna septembrie sa se desfasoare intr-un mod similar, astfel incat va trebui sa lupte pentru a izbandi, uneori cu adversari foarte puternici.
Luna octombrie va fi mult mai lejera, iar in viitor influenta tendintelor pozitive se va intensifica. Ultimele doua luni ale anului vor fi pline de noi oportunitati pe care nu va dori sa le rateze. Atat relatiile profesionale, cat si cele personale se vor schimba vizibil in bine, facandu-l pe nativul Gemeni sa se simta mult mai increzator.


RAC
La inceputul anului 2020 nativul Rac va trebui sa fie atent, deoarece primele luni ale anului nu vor fi deloc usoare. Totul va depinde de capacitatea sa de a se controla, de a lua decizii in cunostinta de cauza si de a isi mentine linistea interioara, indiferent de circumstante. Pentru multi, el va deveni un sprijin real, nu numai pentru cei apropiati, ci si pentru cei cunoscuti ocazional. Din acest motiv nu va avea suficient timp pentru propriile sale activitati, fapt ce ii va induce o stare de anxietate.
O perioada mai favorabila va incepe de la mijlocul lunii aprilie. Desigur, nici atunci nu vor fi rezolvate imediat toate problemele si nu toate vor functiona in cel mai bun mod. Intr-adevar, va trebui sa depuna mai mult efort dar va fi clar ca acesta nu va fi in zadar. Intalniri placute vor fi probabile, iar conversatiile cu prietenii il vor incanta. Va discuta multe probleme, mai ales cele care l-au tulburat recent, carora le va gasi rezolvarea. In plus, vor aparea noi planuri importante pentru viitor.
In primele zile ale lunii octombrie, influenta tendintelor pozitive va scadea, la fel ca si activitatea sa profesionala. Sfarsitul anului nu va fi prea fructuos. Totusi, in acea perioada, nativul Rac se va relaxa, recapatandu-si fortele si rezolvand apoi unele probleme din gospodarie dar si avand grija de cei dragi.


LEU
Inceputul anului va fi destul de bun pentru nativul Leu. Primele luni din 2020 ii vor oferi oportunitatea de a repara ceva ce nu a functionat inainte sau de a remedia unele erori mai vechi. O descoperire semnificativa nu va fi exclusa intr-un caz pe care toata lumea l-a considerat aproape fara speranta. In acel moment, va fi bine sa ia unele decizii ferme cu privire la viitor, iar acest lucru se va putea aplica atat sferei profesionale, cat si problemelor personale. De exemplu, se va gandi sa se casatoreasca sau sa achizitioneze bunuri imobiliare.
Martie si aprilie vor fi destul de tensionate. Va fi mai bine sa nu planifice nimic serios si important, deoarece activitatile marunte ii vor consuma multa energie. In plus, circumstantele se vor dezvolta impotriva sa. Va fi esential sa inteleaga din timp ca nu merita sa consume energie pentru a le evita, ci va fi mai bine doar sa astepte.
In iunie va fi mai usor, desi alte dificultati vor aparea in continuare. Apoi, va incepe o perioada ceva mai favorabila, deschizandu-i posibilitati largi de creativitate. Pana la sfarsitul anului va avea timp sa faca o multime de lucruri interesante si neobisnuite, iar daca va fi inventiv si decisiv, nu-i va fi frica sa rupa traditiile unei activitati pentru a avea succes.
In decembrie, va fi deosebit de important sa isi asculte propria intuitie. Aceasta va fi luna in care deciziile si actiunile nativului Leu vor determina daca viata sa se va schimba pozitiv sau va continua pe aceeasi cale.


FECIOARA
Anul va incepe bine pentru nativul Fecioara, in primele sale luni astrele ii vor fi cu siguranta favorabile. Totusi, trebuie avut in vedere faptul ca va fi de dorit sa preia initiativa inca din ianuarie. Poate va trebui sa ii stimuleze pe altii sa ia masuri decisive sau sa-i inspire in ceva ce nu a fost decis anterior. In ambele cazuri, va trebui sa retina faptul ca nu va incerca in zadar. In acel moment va putea intalni oameni cu ganduri similare, cu care va realiza planurile sale cele mai indraznete. Va trebui sa acorde o atentie deosebita lunii martie. Luna aceasta ii va oferi sansa de a realiza o descoperire reala in activitatea sa profesionala. Va fi necesar sa actioneze rapid si fara teama dar in mod rezonabil. Daca va reusi, va exista ocazia de a pune in aplicare planuri vechi, pe care le-a tinut de multi ani in stand-by.
Din aprilie, influenta tendintelor negative va incepe sa se intensifice, iar pana in septembrie va trebui sa le combata si sa ia masuri, chiar daca va fi mult mai greu decat de obicei. Va exista si va deveni familiar sentimentul ca inoata constant impotriva valului, luptand continuu cu cineva care il trage mereu inapoi. Aceasta situatie va deveni obositoare dar nu se va opri. Va continua sa avanseze si in final va reusi.
Perioada care promite cel mai mare succes din an va incepe in octombrie. Va fi placut surprins de oportunitatile ce i se vor deschide. Vor fi multe oferte atat in sfera profesionala, precum si in domeniul relatiilor personale. Nativul Fecioara va avansa mai repede decat se va astepta, atingerea obiectivelor fiind mult mai rapida.


BALANTA
Va fi un an benefic pentru nativul Balanta dar destul de agitat. Totul va depinde de cat de repede va fi capabil sa treaca de la o sarcina la alta. Prima jumatate din 2020 va fi deosebit de specifica in acest sens, datorita evenimentelor aflate intr-o transformare frecventa, datorita prioritatilor aflate intr-o continua schimbare, precum si persoanelor ce vor incerca in permanenta sa ii influenteze deciziile. Va putea fi confuz dar va reusi sa gestioneze corect situatiile, tinand cont de interesele tuturor si gasind solutii pentru cei aflati in impas.
Evenimentele din prima jumatate a anului ii vor putea influenta in mod semnificativ atitudinea fata de viata. Va privi multe lucruri altfel decat pana atunci. Obiectivele sale pe termen lung se vor putea schimba, fiind posibil sa abandoneze planuri pe care, anterior, le-a considerat fiind foarte importante.
A doua jumatate a anului ii va oferi o mica relaxare. Asistenta astrelor va deveni din ce in ce mai semnificativa, datorita ei va avea succes mult mai rapid, fiind tot mai putin probabil sa se regaseasca intr-o situatie dificila.
Cele mai interesante vor fi intalnirile pe care le va avea in ultimele luni din 2020. Datorita acestora, nativul Balanta va intelege ca a luat deciziile corecte si a facut exact ceea ce trebuia. Intr-adevar, la bilantul finalului de an va avea toate motivele sa fie mandru de activitatile sale.


SCORPION
La inceputul lunii ianuarie, nativul Scorpion va trai unele momente neplacute. Cel mai adesea vor aparea dificultati din vina altcuiva dar acest adevar nu va conta, deoarece va trebui sa le faca fata oricum. Nu va pierde timpul cautand vinovatul, ci se va concentra pe atingerea scopului; deci va face fata cu brio situatiei, cheltuind cat mai putine resurse.
Februarie, martie si aprilie vor fi luni de succes. Aceasta perioada va insemna un moment al norocului, o perioada in care nu numai ca va simti sprijinul astrelor, ci chiar il va folosi pentru binele propriu. Va fi ideal sa inceapa o noua activitate sau sa schimbe ceva dramatic in viata sa, va putea face ceva ce anterior parea imposibil. Oamenii din jurul sau vor avea mai multa incredere in el, impartasindu-i secrete si facandu-i oferte interesante.
In luna mai va incepe o perioada mai dificila, ce va putea dura pana la jumatatea toamnei dar nu va trebui sa-si piarda sperantele. Intr-adevar, va fi mai dificil decat de obicei dar va avea suficienta putere si cunostinte pentru a face fata situatiei, iar ajutorul prietenilor nu va trebui subestimat. Va fi important sa acorde atentie modului in care i se vor dezvolta relatiile personale. Vor aparea probleme care ii vor da bataie de cap mult timp daca nu vor fi rezolvate la timp.
Perioada realizarilor si victoriilor dificile dar importante va incepe in octombrie si va dura pana la sfarsitul anului. Nativul Scorpion va avea multe de invatat in ultimele luni din an, trebuind sa-si reconsidere atitudinea fata de ceva ce parea familiar la prima vedere. Va fi posibil sa invete ceva complet nou despre oamenii care l-au apreciat si sa inteleaga mai bine cum sa realizeze comunicarea cu ei, astfel incat aceasta sa fie cat mai placuta si utila.


SAGETATOR
Anul va incepe prosper pentru nativul Sagetator. Primele doua luni ii vor ofera posibilitatea de a invata si de a obtine cunostinte care ii vor fi utile in munca si in viata, pe viitor. Va intelege faptul ca ar fi pregatit sa-si schimbe sfera activitatii profesionale, si sa inceapa ceva fundamental nou. De asemenea, va putea accesa oportunitati pe care nu le-a observat pana acum si nu se va teme sa le foloseasca. Acesta va fi un moment in care intuitia sa va trebui consultata in orice situatie, pentru a avita esecul atat in relatiile personale, cat si in cele profesionale.
Va fi ceva mai dificil din martie pana in august, mai ales pentru ca in acel moment va trebui sa faca fata mai multor sarcini deodata. Problemele si grijile sale vor creste ca un bulgare de zapada rostogolindu-se la vale. Va incerca sa termine rapid ceea ce a inceput dar imediat ce va finaliza o sarcina, va aparea alta in loc. Altcineva in locul sau ar renunta si ar fi epuizat dar el va continua sa lucreze sarguincios si chiar sa-si fixeze obiective tot mai inalte. In ciuda influentei tendintelor negative, va avea sansa de a obtine victorii foarte importante, asa ca nu va renunta chiar daca va sacrifica o parte din timpul sau liber.
Sfarsitul anului va fi mai calm, mai lejer si mai vesel. Acela va fi momentul in care dorintele sale vor deveni realitate si nativul Sagetator va rezolva tot ceea ce nu a reusit pana atunci. I se vor deschide noi perspective in domeniul profesional, iar relatiile personale se vor dezvolta armonios, astfel incat nu va avea motive sa se planga de ceva.


CAPRICORN
Anul va fi agitat si dificil pentru nativul Capricorn dar interesant si inspirator. Cu siguranta nu se va plictisi deloc. Tot ceea ce i se va intampla va semana cu o aventura sau un joc pe calculator, al carui rezultat va fi neasteptat. De fapt, va depinde mult de actiunile sale si fiindca de multe ori va trebui sa se bazeze pe intamplare, acest lucru va fi destul de stresant pentru el. Desi va dori sa controleze totul, se pare ca nu va exista aceasta posibilitate. De asemenea, s-ar putea ca evenimentele petrecute in acest an sa-i schimbe radical planurile si opiniile.
Pana in aprilie va aduna informatii, va incerca sa comunice cu diferite persoane si va cauta solutii non-standard pentru rezolvarea problemelor de tot felul. Va fi important sa monitorizeze cu atentie tot ceea ce se va intampla in jur. Multe situatii il vor afecta si va trebui sa inteleaga cum si de ce se va intampla acel lucru. Astfel, inainte de mijlocul verii va putea atinge unele dintre cele mai importante obiective, va pune accentul corect in relatiile cu ceilalti si chiar isi va putea schimba viata in mod pozitiv.
O perioada aglomerata si obositoare il va astepta din mai pana in august. Va fi nevoie sa se grabeasca tot timpul si va trebui sa ia mai multe decizii in acelasi timp; ceea ce nu ii va placea deloc.
Ultima luna din an va fi favorabila dar nu ii va permite sa se relaxeze prea mult, deoarece va trebui sa lucreze mai mult decat se va astepta. Dar va fi putin probabil ca nativul Capricorn sa se planga. Succesul va fi atat de aproape si atat de vizibil, iar toate posibilitatile vor fi studiate, fiind deja elaborate planurile aferente - incat tot ce va avea de facut va fi doar sa actioneze, exact ceea ce i-a placut intotdeauna.


VARSATOR
Nu va fi un an cu succese majore pentru nativul Varsator. O alta greseala va fi sa spere ca acestea vor veni cu usurinta. Ceea ce va fi mult mai probabil va consta in faptul ca va trebui sa lupte atat cu circumstantele, cat si cu adversari puternici, pentru a obtine rezultatele dorite. Mai mult, in cursul anului vor exista cateva momente favorabile cand va putea obtine ceea ce va dori foarte repede si aproape fara efort. Daca va reusi sa prinda acel tren si va actiona la momentul potrivit, atingerea obiectivelor se va dovedi a fi mult mai usoara.
Prima perioada in care aceste oportunitati se vor arata va fi la jumatatea lunii martie. Atunci vatrebui sa acorde mai multa atentie relatiilor profesionale si contactelor utile, deoarece succesul va veni datorita oamenilor care il valorizeaza si il cunosc ca un profesionist, un specialist de incredere si o persoana pe care se pot baza.
Luna mai si inceputul lunii iunie va insemna o perioada benefica. Accentul va fi pus pe relatiile personale, ce vor putea fi schimbate vizibil in bine. Dar inainte de a face ceva, va trebui sa-si inteleaga sentimentele si sa se asigure ca nu isi face iluzii. O alta luna benefica va fi octombrie. Cel mai probabil va fi vorba despre activitati comerciale, unele tranzactii de succes sau achizitii care ii vor schimba calitativ viata.
Ultimele luni ale anului nu vor fi nici ele prea rele dar obositoare. Datorita numeroaselor sarcini si rutinei plictisitoare, nativul Varsator nu va putea avea suficient timp pentru cei dragi. Totusi, daca isi va organiza corect programul de lucru si daca va acorda mai multa atentie oamenilor pe care ii apreciaza, viata sa va deveni vizibil mai placuta.


PESTI
Desi anul nativului Pesti va fi controversat si ambiguu, el va fi multumit. Oamenii vor dovedi deseori a nu fi ceea ce par, evenimentele vor lua continuu intorsaturi neasteptate, astfel incat va trebui sa inventeze de fiecare data ceva nou pentru a rezolva problemele. Va fi putin probabil ca alt semn din zodiac sa se simta in astfel de circumstante dificile ca pestele in apa. Anul va incepe cu cateva situatii complicate la locul de munca. Va trebui sa stie ca, in tot ceea ce se va intampla, simpatiile si antipatiile vor juca un rol important si nu neaparat numai pentru el. Deseori, ceea ce ceilalti vor crede despre el va fi mai important decat cunostintele, experienta si profesionalismul sau. Capacitatea de a lasa impresia corecta si de a isi crea imaginea potrivita il vor ajuta de fiecare data.
Aproape toata primavara va presta o munca interesanta dar, uneori, obositoare. Astrele il sfatuiesc sa nu uite sa aiba grija de propriul organism. In acea perioada ar fi ideal sa planifice cateva activitati de recreere, o calatorie de relaxare sau o mini-vacanta. Buna dispozitie si starea sa de spirit din urmatoarele luni va depinde in mod evident de acest lucru.
Va fi posibil ca lunile iunie si iulie sa nu fie in conformitate cu asteptarile sale dar august va fi cu adevarat o luna estivala, plina de impresii vii. Va avea ocazia sa se distreze, sa intalneasca persoane speciale sau sa viziteze locuri neobisnuite. Pentru efectuarea unor calatorii in strainatate, sfarsitul verii va fi perfect.
Restul anului va reprezenta o perioada benefica, in care va avea rezultate bune pe plan profesional, iar in relatiile personale vor fi rezolvate cu succes o multime de probleme ce asteptau sa fie lamurite de mai mult timp.