Topul celor mai amuzante semne ale zodiacului

Topul celor mai amuzante semne ale zodiacului

Nu toate semnele horoscopului au acelasi simt al umorului. In continuare, va prezentam cele mai amuzante semne ale zodiacului.
12. Capricorn
Umorul nu este chiar o calitate a nativului Capricorn. De cele mai multe ori, el nu va rade foarte repede. Cu toate acestea, atunci cand doreste, el are un potential comic remarcabil.
11. Balanta
Nativul Balanta apreciaza umorul subtil si cuvintele ingenioase. Nu contati pe el pentru orice fel de glume. Daca ce aude nu-i pare amuzant, nici macar nu va schita vreun zambet, nici macar de complezenta.
10. Fecioara
Rezervat si vertical, nativul Fecioara nu este in mod clar cel mai amuzant semn al Zodiacului. Cu toate acestea, stie sa aprecieze o poanta buna si amuzanta.
9. Rac
La fel ca starile sale sufletesti, simtul umorului nativului Rac este foarte instabil. Poate sa rada in hohote la toate glumele medii, dintr-o zi, si sa ramana impasibil la cele mai bune glume, a doua zi.
8. Scorpion
Nativul Scorpion este amuzant, acest lucru este incontestabil. Dar fiti atenti, sufletele sensibile trebuie sa se abtina, deoarece umorul acestuia este coroziv, chiar crud uneori. Prin urmare, trebuie sa fim cu mintea deschisa pentru a aprecia umorul Scorpionului caustic!
7. Pesti
Nativul Pesti traieste intr-o lume a sa, astfel incat umorul sau este complet sincronizat cu aceasta. Chiar daca este mai putin spiritual decat alte semne, nativul Pesti va rade cu siguranta de situatii comice suprarealiste sau nebunesti.
6. Berbec
Nativului Berbec ii place sa-si foloseasca simtul umorului, dar adesea ii lipseste tactul si uneori ii poate rani pe ceilalti. El va aprecia povestile scurte si simple mai mult decat cele subtile.
5. Varsator
Nativul Varsator te poate face sa razi datorita spiritului sau ascutit si capacitatii sale de a-si aminti povesti sau secvente amuzante din filme. Dar nu trebuie sa contati pe el daca doriti sa va petreceti ziua razand in hohote.
4. Sagetator
Nativul Sagetator este foarte amuzant in public. De asemenea, ii place sa faca pe clovnul in maniera unui copil si este, de asemenea, un mare zeflemitor, fapt ce nu este pe gustul tuturor.
3. Leu
Nativului Leu ii place sa rada si, intrucat ii place sa fie centrul atentiei, ii place sa ii faca si pe ceilalti sa se amuze. Pe de alta parte, este mult mai putin vesel cand este subiect de gluma si poate chiar sa se enerveze.
2. Taur
Nativul Taur este un tip mucalit, caruia ii place sa rada si sa te faca sa razi, dar este mai putin amuzat de jocul subtil de cuvinte. Ca si Berbecul, prefera glumele scurte, simple, fara prea mult continut.
1. Gemeni
Bun observator al evenimentelor din jurul sau, nativul Gemeni este un maestru in jocuri de cuvinte si imitatii. Puteti conta cu toata increderea pe el, pentru a amuza intreg anturajul!