Ce schimbari il asteapta pe nativul Rac in noiembrie

Ce schimbari il asteapta pe nativul Rac in noiembrie

Cum va fi noiembrie 2019 pentru nativul Rac? In general, aceasta va fi o perioada destul de buna. Nu puteti conta pe progrese si schimbari majore, dar vor exista tendinte pozitive.
In noiembrie, nativul Rac ar trebui sa se concentreze pe aducerea tuturor proiectelor pe care le-a inceput pana la capat. De fapt, aceasta va fi un fel de pregatire pentru noul an, 2020. Daca lasati lucrurile nerezolvate, anul viitor aceste momente de lucru iti vor incetini cresterea in cariera.
Incercati in aceasta luna sa nu intreprindeti o noua initiativa la locul de munca. Este necesar sa mentineti stacheta la nivelul actual, dar ridicarea acesteia mai sus nu se merita. Acumulati plusvaloare pentru a o folosi la un moment ulterior, mai favorabil.


Bani
In ceea ce priveste banii, luna noiembrie nu pare a fi cea mai buna si mai usoara luna. Nu, venitul va ramane acelasi. Probabilitatea este insa ca cheltuielile dvs. sa depaseasca profiturile, ceea ce va crea o gaura in buget. Totul indica necesitatea economiilor si strangerii curelei. Dar nu trebuie sa va faceti griji, deoarece deja in prima luna de iarna veti putea corecta situatia.
In plus, in ultima luna de toamna, nativul Rac va avea posibilitatea de a castiga un bonus. Acesta poate fi rezultatul  indeplinirii unei sarcini suplimentare din partea sefului.
Daca reusiti sa castigati o suma suplimentara, atunci nu o cheltuiti imediat, ci pastrati-o. Exista o mare probabilitate de cheltuieli neasteptate in decembrie, astfel incat acesti bani va vor fi extrem de utili.


Cariera
Dupa cum am mentionat deja, aceasta nu este cea mai favorabila luna pentru munca. Prin urmare, incercati sa nu oferiti tot si sa nu pierdeti resurse interne pretioase, pentru ca mai aveti nevoie de ele in viitor. Acum nu este momentul sa urmariti cresteri salariale, bonusuri si prime.
Mai bine finalizati toate proiectele pe care le-ati inceput, faceti bilantul lor, analizati greselile si incercati sa va relaxati cat mai mult. O astfel de strategie va asigura un viitor de succes. De asemenea, trebuie sa incercati sa fiti mai putin nervosi. Anul viitor, eforturile dvs. vor fi observate si apreciate de cine trebuie.


Dragoste si relatii
Noiembrie nu este cea mai buna luna pentru a incepe o noua relatie. Cert este ca puteti intalni o persoana cu adevarat atragatoare, dar calitatea acesteia ramane in discutie. Poate ca astfel veti primi doar o problema in plus.
Unii nativi pot avea o criza de relatie. In timp, probabil s-au acumulat mai multe nemultumiri si frustrari, iar toate acestea pot duce la un momentul nedorit. Nu asteptati acest moment critic.Nu trebuie decat sa va aduceti persoana iubita la o conversatie cinstita si sa intelegeti fara insulte si pe un ton calm.


Familie
Acasa, totul ramane calm si stabil. Aceasta este o luna destul de monotona, dar nativul Rac va incepe sa simta ca, totusi, casa lui este ca o fortareata si ii asigura totala protectie. Asigurati-va de confort si petreceti mai mult timp alaturi de cei dragi, deoarece este un lucru benefic in ceea ce priveste sanatatea emotionala.
Desigur, pot aparea mici dezacorduri si certuri intre dvs. si cealalta jumatate, dar toate vor fi nesemnificative, astfel incat nu vor afecta relatia. Daca situatia este aprinsa, doar atunci ar trebui sa aveti rabdare si sa discutati pe un ton calm.


Sanatate
In noiembrie, pentru nativul Rac este extrem de important sa-si protejeze starea emotionala. Daca aveti griji privind eventuale conflicte familiale sau probleme de la locul de munca, exista riscul unor actiuni necontrolate. Este esential pentru dvs. sa analizati atent totul si sa va odihniti mai mult, deoarece anxietatea nu va ajuta deloc sa rezolvati problemele. De asemenea, ar trebui sa reduceti nivelul activitatii fizice. In aceasta perioada exista un mare risc de ranire. Prin urmare, nu este recomandat sa practicati sporturi extreme si calatorii lungi.