Partenerul ideal pentru nativul Rac

Partenerul ideal pentru nativul Rac

 In prima jumatate a vietii, exista cea mai mare sansa de a va cunoaste idealul printre Scorpioni si Pesti, frati in elementul apei. Amintiti-va doar ca este necesar sa impartasiti toate interesele profesionale cu nativul Scorpion. Numai in aceasta conditie casatoria va deveni durabila. Si cu nativul Pesti incercati sa stabiliti un contact emotional strans, asemanator unei conexiuni telepatice: fiecare gand si fiecare sentiment al partenerului ar trebui sa primeasca un raspuns. In a doua jumatate a vietii, reprezentantii altor semne: Taur sau Fecioara va pot face fericit. In acest caz, Taurul ar trebui sa fie o persoana destul de bogata, iar Fecioara - un adevarat filozof, preocupat de cautarea sensului vietii.

Cel mai bun partener pentru nativul Rac


Nativul Pesti. Aceasta combinatie de semne zodiacale poate fi numita ideala. Pestii si Racul gasesc intre ei ceea ce cauta de mult timp. Racul inspira nativului Pesti idei noi, iar acesta il inspira  pe Rac sa-si realizeze planul. In tandem, Pestii si Racul pot obtine un succes extraordinar. Ambele semne au o intuitie bine dezvoltata, care ii ajuta sa simta subtil dispozitia celuilalt si sa-i prezica dorintele. Aceasta este cheia pentru o casatorie de succes.

Nativul Taur. Fara indoiala, este o combinatie favorabila de semne. Taurul echilibreaza Racul, care este predispus la schimbari de dispozitie, iar el, la randul sau, lumineaza viata obisnuita si oarecum monotona a Taurului. Acest cuplu isi construieste cu entuziasm cuibul familiei si gaseste armonie in acest sens. Racul si Taurul sunt extrem de potriviti unul pentru celalalt. Aceste relatii se pot incheia intr-o casatorie de succes, daca este facuta la timp. Totusi, multe mici omisiuni acumulate in timp pot duce la o cearta majora.

Nativul Scorpion. Aceasta este o combinatie extrem de reusita de semne zodiacale. Un Rac loial nu va oferi niciodata prilej de a face Scorpionul gelos, iar energia Scorpionului va oferi incredere Racului. Racul si Scorpionul se inteleg perfect, dar ei nu devin niciodata prea previzibili. Ambele semne se tachineaza uneori reciproc, dar intuitiv simt cand trebuie sa se opreasca. Casatoria va avea succes, iar afectiunea sincera nu se va transforma intr-o rutina.

Nativul Fecioara. Relatia dintre reprezentantii acestor semne zodiacale poate fi numita extrem de favorabila. Emotiile Racului influenteaza pozitiv Fecioara pragmatica. Fecioara si Racul gasesc intre ele ceea ce isi doresc. Racul impresioneaza prin practicitatea unui insotitor ideal, iar Fecioarei ii plac grija si sentimentalitatea Racului. In plus, in aceste relatii, Racul incepe sa simta in sfarsit increderea in sine, iar Fecioara gaseste pe cineva care este capabil sa inteleaga pasiunea autentica din spatele racelii sale.

Cel mai rau partener pentru nativul Rac


Nativul Varsator. Acest cuplu se poate astepta la dezamagire unul fata de celalalt dupa ce prima perioada romantica este inlocuita de o relatie lunga. Racul si Varsatorul inceteaza adesea sa se inteleaga, deoarece Varsatorul incepe, de obicei, sa-si manipuleze in mod deschis tovarasul de viata. Varsatorului practic nu-i pasa de modificarile emotionale subtile pe care le traieste Racul. Cu o relatie de lunga durata, el ia adesea Racul fara aparare sub controlul sau complet.

Nativul Balanta. Exista prea multe contradictii in relatiile acestei perechi. Daca Racul valorizeaza un lucru, in timp ce Balanta ceva complet diferit. Racul si Balanta privesc totul din unghiuri total diferite. Racul trebuie sa experimenteze toata gama de sentimente romantice vii, iar Balanta este deosebit de valoroasa pentru apropierea intelectuala. Frivolitatea Balantei supara Racul sensibil si gelos. In cele mai multe cazuri, Balanta nu este gata sa abandoneze cautarea de noi impresii si, cu orice indiciu de restrictie a libertatii, este gata sa se retraga.

Nativul Gemeni. Gemenii, de regula, sunt mereu impotriva Racului. Racul si Gemenii ajung foarte rar la o intelegere. Iar motivul pentru este faptul ca Racul incearca sa-si controleze complet jumatatea. Gemenii, obisnuiti cu divertismentul gratuit, nu vor suporta acest lucru mult timp, ceea ce poate duce la un conflict major.

Nativul Sagetator. Relatia acestui cuplu ameninta ca se va transforma intr-o fantasmagorie: scandalurile si tensiunile inalte ale relatiei sunt foarte probabile. Sagetatorul si Racul percep relatiile diferit. Deseori Sagetatorul nu este pregatit sa renunte la flirtul innascut, ceea ce duce la scene de gelozie ale Racului. In plus, Sagetatorul este prea indragostit de calatorii si excursii, iar Racul prefera caminul familial pentru a fi fericit. Mai devreme sau mai tarziu vor aparea certuri si conflicte.

Partenerul ce ii provoaca tensiuni nativului Rac


Nativul Rac. Relatia acestui cuplu promite sa fie lunga si puternica, ceea ce confirma horoscopul compatibilitatii. Un barbat Rac intr-o astfel de pereche isi asuma mai des rolul unui sef care are grija de subalternul sau. Cu toate acestea, sensibilitatea, precum si exigenta excesiva si emotionala poate duce la neintelegeri si conflicte, avertizeaza horoscopul compatibilitatii. Femeia Rac acorda mai multa atentie partenerului si simte mai subtil variabilitatea starii sale de spirit. Cheia succesului in aceste relatii va fi grija si urmarirea unui scop comun.

Nativul Capricorn. Reprezentantii acestor semne zodiacale au caractere prea diferite care duc in final la un conflict. Capricornul si Racul adesea nu pot ajunge la un acord dintr-un simplu motiv: din cauza reticentei de a intelege fiecare ce doreste celalalt. Racul are nevoie de atentie, iar Capricornul are alte miliarde de interese, dintre care principalul este munca. Capricornul se caracterizeaza prin retinere innascuta, ceea ce deprima Racul. Aceasta pereche poate avea sanse de succes doar daca fiecare invata sa se completeze reciproc.